Despre Noi

Magazinul Allegro Music

 

     Am deschis acest magazin de instrumente muzicale, pentru a veni in sprijinul celor care vor cu adevarat sa descopere tainele muzicii.

     Muzicianul trebuie sa posede un limbaj universal exact al masinilor si calculatoarelor, dar ele nu-l vor inlocui niciodata in actul sau de cratie, caci actul de creatie este facut de om prin imaginatie creatoare si multa truda. Implicatia cea mai profunda  a masinariilor in plan estetic este ca ne obliga sa renuntam la viziunea traditionala dintre arta si realitate.

     De aceea pentru cei care doresc sa devina adevarati artisti, am deschis acest magazin.

Sisteme de sunet, boxe active, boxe pasive, subwoofere, mixere amplificate, instrumente de suflat (saxofoane, clarinete, trompete, flaute, eufoniu, horn, ancii, mustiuc), chitare electrice, chitare clasice, chitare electro-acustice, chitare bass,chitare pe mana stanga, mandoline, amplificatoare chitara, amplificatoare de bass, efecte de chitara, pedale (tremol, wah-wah) corzi chitare, chitari, instrumente clasice, viori, contrabas, clape, piane, piane digitale, piane de scena, pianine, piane cu coada, acordeoane, tobe si percutie, microfoane (dinamice, condensator, ribbon), cabluri si mufe, suporti cat si sisteme de lumini va asteapta sa le probati in show-room-ul nostru. 
Va mai oferim instrumente pentru fanfare, cat si instrumente pentru copii si instrumente pentru incepatori. 

Magazinul Allegromusic va preturi foarte bune fiind dealer autorizat al marcilor: ALEXANDERANTOINE COURTOISBESSONBUFFET CRAMPONDADDARIOEVANS, FLAME, GETZENHERCULES STANDS,JUPITER MUSIC, Manuel RodriguezMAPEX DRUMS, MONTARBOP.MAURIAT, PARROT,PLANET WAVESRICOROLANDROVNER SELMERSHURESTENTOR, SUPERLUX, THOMANN, VANDORENYAMAHAYORK  ALHAMBRAAUDIO TEHNICA, FBTFENDERMACKIE.

 

 

 

Program:

Luni -Vineri 09-17

Sambata INCHIS

Duminica INCHIS

 

Magazinul Allegro Music Vaslui

0753 614 263

0751 417 538

contact@allegroMusic.ro

 

Magazinul Allegro Music Vaslui

S.C.ALLEGRO MUSIC S.R.L.

Str. Stefan cel Mare, nr.153, Vaslui, jud. Vaslui 

J37/15/2017;

CUI  RO36909916

Punct de lucru:

mun.Vaslui

Strada Nicolae Iorga, bl.82, Parter

Banca Comerciala Romana filiala Vaslui

RO86RNCB0259153263120001